2012. október 29., hétfő

47.rész 2/2

-Félreérted! - mentegetőzött Nico.
-Nem hiszem! Ezt nem lehet félreérteni!
-Mi csak...tudod...csak....- próbáltam a legjobbat kihozni a helyzetből, de nem sikerült.
-Egymás szájában jártatok! Nem kell magyarázkodni. Habár nem igazán értem, azt hittem, hogy utálod a csajt. - mutatott rám, idegesítő higgadtsággal.
-Vivian! Kérlek! - szólt rá.
-Ezt majd otthon megbeszéljük. Menjünk. - fogta meg a kezét.
-Ne! - néztem rá kérlelően.
-Nico! - szólt rá a barátnője.
-Sajnálom! - felelte szomorúan. - Viviennek igaza van. Később találkozunk.
Szomorúan vettem tudomásul, hogy annak ellenére, ami az előbb történt köztünk, én már elvesztettem Nico-t, amiért csakis  magamat okolhatom.Rájöttem, hogy addig játszadoztam mindenkivel, míg végül egyedül maradtam. Nico tovább lépett, Jens nem is akar szóba állni velem, Kimi-nek csak szexre kellek. Az egyetlen ember, aki még nem utál az Seb, de vele meg olyan ritkán találkozom, hogy őt nem is tudnám megbántani. Most, hogy tudom senkire sem számíthatok, talán jobb lenne, ha egy kis időre eltűnnék. Talán mindenkinek jobb lenne, h békén hagynám őket és nem avatkoznék az életükbe.Elhatároztam, hogy hosszabb időre elmegyek, nem szólok róla senkinek és tiszta lappal kezdek mindent...

2012. április 15.

Hihetetlen felhajtás volt vasárnap Kínában. A nézők már alig várták, hogy elkezdődjön a futam. A pilóták már a rajtrácson sorakoztak, az első sor a Mercedes-é volt. Nico jól kapta el a rajtot és egyedül Schumi tudta tartani vele a lépést, de sajnos nem sokkal később kénytelen volt feladni a verenyt a 2. helyről. Jenson volt az egyetlen, aki feltudta venni a versenyt az élen haladó Merci-vel, de a jó taktikának köszönhetően az első helyet Nico szerezte meg, a dobogóra még a két McLaren-es pilóta állhatott fel. Nagyszerű volt együtt látni a dobogón Nico-t és Jenson-t és úgy tűnt, mintha eltűnt volna a feszültség közöttük és nagyon jó barátok lettek. Szerettem volna gratulálni a győzelméhez, de nem voltam biztos benne, hogy ez jó ötlet. Úgy döntöttem, hogy majd a szállodában megkeresem,még nem zaklatom, had élvezze a megérdemelt győzelmet.
Sokáig vártam,utána gondoltam benézek a partira. Hihetetlen hangulat volt, leültem a bárpulthoz és rendeltem magamnak egy italt.
Nem telt el sok idő, és még társaságom is lett.
-Na, hogy tetszik?
-Gratulálok a csapatnak.! É sajnálom, hogy fel kellett adnod a versenyt.
-Remélem lesz még ilyen lehetőségem idén, de az mindenképpen pozitív, hogy végre sikerült nyernünk. De gondolom nem miattam jöttél.
-Nem, valóban nem. De nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt idejönnöm. Amikor megláttam a dobogón, azt éreztem, hogy teljesen felszabadult,boldog és ez talán azért van, mert én nem zavartam össze mindent.
-Had áruljak el egy titkot! Az elmúlt időszakban, akárhányszor beszéltünk, minden alkalommal szóba kerültél. Ő még mindig szeret téged, de az az élet nem kell neki, amit akkor adtál.
-Hmm! Köszönöm!
-Nincs mit! És most menj,és keresd meg!
Elég nehéz volt ebben a tömegben megtalálni bárkit is, de szerencsém volt, mivel az este sztárját nem volt túl megerőltető dolog észrevenni. Egy ideig figyeltem,és mikor alkalmasnak találtam az időt, léptem.
-Gratulálok! - álltam elé kissé félénken. - Megérdemelted.
-Köszönöm! És örülök, hogy láttad.
-Igen, én is. - mosolyogtam.
Néhány percnyi kínos csönd következett, amit végül Nico tört meg.
-Túl hangos a zene! Nincs kedved kimenni egy kicsit?
-Nem akarom ellopni az est sztárját!
-Szerintem 5 percbe senki nem hal bele.

-Ez gyönyörű!
-Nálad nem szebb!
-Ó, ezt csak a pia miatt mondod. - löktem meg egy kicsit.
-Vagy, azért mert ez az igazság, és lehet,hogy egy kicsit a pia is benne van.
-Vissza kellene mennünk,a barátnőd és a csapat már biztosan vár.
-Szakítottunk!
-Mi? Miért? - kérdeztem meglepetten.
-Nem tudom, valami hiányzott. Valami, ami veled meg volt. - fordult velem szembe.
-Túl sokat ittál! Nem tudod mit beszélsz!
-Először is finn vagyok, bírom a piát, másodszor, már láttál részegen és az nem ilyen és harmadszor az isten szerelmére egyszer az életben fogd már be. - csókolt meg.
Hossz percekig csókolóztunk,legszívesebben már itt helyben megadtam volna magam neki, de a nyilvános helyeken a szex midig is tabu volt számomra.
-Vissza kell menned! - húzódtam el.
-Nem, nekem itt kell lennem. - csókolt meg ismét.
-Nem! - nevettem. - Úgy értettem, hogy vissza kell menned,de velem.
-Rendben, de nem maradunk túl sokáig.
-De igen is addig maradunk, amíg kell. Ez a te estéd és nem hagyom, hogy csak azért mert pasi vagy, ne élvezd ki az alkalmat.
-Ez most fájt! - tetette a sértődöttet.
-Majd kiengesztellek, de most menjünk.
Visszamentünk a buliba, ahol tényleg nem vették észre hogy leléptünk. Egész este táncoltunk, ittunk, ünnepeltünk, nagyon jól szórakoztunk. Nico hotelszobájába reggel 5-kor értünk fel, de a buli számunkra még közel sem ért véget...

2 megjegyzés:

  1. Sziia.
    Nagyon jò volt a rèsz.! :) Màr igazàn vàrtam a frisst, és hàt örültem is neki!
    Talàn haladàsnak vèlem, hogy ki jelentette a 'helyzetèt' amiben sajnos igaza van..
    De aztàn minden rendbe jönni làtszott/làtszik! :D Vélemènyem szerint Claire legjobban Nicòval mutat.! Ùgy, hogy örülök neki!
    Hozz hamar rèszt. Puszii. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Barbi!
    Tudom, hogy Black and pink téren el voltam tűnve az utóbbi időbe, de most pótoltam a lemaradást. Imádom a storydat még mindig.
    Örülök, hogy Claire kicsit kezd helyrerázódni. Amúgy szerintem is Nicoval illik össze legjobban. Ha gondolod, nézz be hozzám, van új részem.

    Pusszó: Hooligirl

    VálaszTörlés